På Tjörn

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att helgen har börjat bra. Vi är på Tjörn hos mina föräldrar och snart ska vi åka till några vänner på middag. Det ska bli trevligt.

Igår kväll firade vi min mamma. Det är alltid lite tråkigt att min bror och hans familj aldrig kan vara med. De bor ju i USA och är aldrig hemma i Sverige vid den här tiden på året (om min bror inte är här i jobbet).

Som vanligt på fredagskvällarna var jag trött igår, men orkade faktiskt hålla mig uppe till nästan elva.

I morse sprang vi ner till Låkabadet. Det var grått, men regnade inte, så det var skönt. Det var mycket lättare att springa idag jämfört med igår. Jag föredrar verkligen att springa på morgonen innan jag gjort en massa andra saker.

Min yoga gick också bra, men jag hann inte med min meditation, så jag tänkte göra den nu innan vi åker bort. Jag tror jag ska göra den meditationen som jag spelade in i torsdags (https://youtu.be/f_8O-RSm8w4).

På förmiddagen var vi i Stenungsund. Barnen behövde några saker och jag köpte faktiskt en ny tröja. Kände att jag behövde något färgglatt. Det mesta jag har är annars beige och svart.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.