På Tjörn

819 1024 admin
  • 0

Hej! Tyvärr hann jag inte skriva igår. Jag hade morgonyogan tidigt och sedan var jag ute och sprang och delade ut några fler flyers. På förmiddagarna på fredagar är jag alltid väldigt trött, men jag fick ändå ganska mycket gjort med yogan. Jag fortsatte att planera barnyogan. Hann också samla några positioner för nästa periods sekvenser och bestämde vilken meditation vi ska ha i vuxenyogan nästa vecka. Lite bokföringsarbete hann jag också med.

Vid fyratiden åkte vi upp till mamma och pappa på Tjörn. Det var mycket trafik, så det tog nästan en och en halv timme innan vi var framme. På kvällen var jag med mamma hos min kompis Pernilla. Vi har känt varandra sedan vi var små och det är väldigt roligt att vi har kontakt fortfarande. Det är verkligen något speciellt med vänner man har känt nästan hela sitt liv.

I morse sprang jag till Låkabadet. Peter följde med på cykeln och vi tog ett dopp. Det var mysigt, men förstås lite kallare än för några veckor sedan.

På förmiddagen åkte vi hela familjen till Göksäter. Barnen handlade några småsaker och vi åt lunch tillsammans. Efteråt åkte vi till Ellös, där pappa tittade på varvet och vi andra badade igen.

Nu i eftermiddag har jag beställt kläder till ett bröllop jag ska till om en vecka. Jag hoppas verkligen att det outfitten blir bra nu… Jag får förhoppningsvis kläderna på onsdag senast. På fredag flyger jag med mamma och pappa till London. Tyvärr kan jag bara stanna till på söndag, men det blir säkert en trevlig weekend. Jag kommer att rapportera här på bloggen :-)!

Klockan är redan kvart i åtta på kvällen, men jag ska försöka att jobba lite med texten i alla fall.

Ha en fin kväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.