På väg till Danmark

1024 1024 admin
  • 0

Hej! Nu är vi på väg till Danmark! Vi sitter i aktern i en bar och myser, fast utanför är det tyvärr dimmigt, så ikväll blir det inga vackra kort på solnedgången.

Det känns jätteroligt att vara på väg, men jag är lite trött. De senaste veckorna har varit intensiva och eftersom jag vill vara “färdig” med texten till slutet på augusti kommer det att fortsätta att vara intensivt ett tag till. Det får vara så och det kommer att gå bra. Jag har ändå mycket tid att vara med familjen och att ta det lugnt.

Jag la precis ut ett inlägg om “Next Year in Havana” som jag läste ut i eftermiddags. Det var en bra bok. Framför allt gillade jag beskrivningarna av Havana och Kuba. Jag har ju aldrig varit där, men jag antar att det liknar många andra karibiska öar, men med en särskild atmosfär på grund av det politiska läget och situationen.

Chanel Cleaton har skrivit ett par böcker. Jag var inne på hennes hemisda i morse och kikade lite. Hennes senaste roman är en sorts fortsättning på “Next Year in Havana” och heter “When We Left Cuba”. Jag tror jag ska försöka läsa den också.

Nu är jag tillbaka till Carin Hjulström och läser hennes senaste “På en ny nivå”. Den är helt klart mer lättläst, så jag kommer nog att läsa ut den på ett par dagar.

Nej, energin tryter, så jag säger hej då här. Ha en jättefin kväll!

Kramar och Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.