Rättning, lagning av kylskåpet och sushi

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det varit en bra dag!

Klockan är snart halv åtta och jag sitter vid skrivbordet. Jag känner mig lite ofokuserad. Det beror nog på att vi åker om två dagar. Jag sov i alla fall gott i natt, men var ändå ganska trött när jag vaknade i morse. Det är ofta så för mig, tröttheten kommer en dag efter. Jag sprang med Buster och det var härligt att komma iväg på morgonen igen. För mig passar det helt klart bäst att springa innan jag jobbar. Jag har vant mig vid det och kommer att fortsätta så länge jag kan. Speciellt härligt att springa på morgonen är det på våren och sommaren när det är ljust. Det är inte lika mysigt i november när det är kallt, regnigt och blåsigt, men även då går det faktiskt ganska bra för känslan när jag kommer hem är så härlig.

På förmiddagen tog jag igen viss planering som jag kommit efter med de senaste dagarna. Det kändes skönt att få ordning och reda på allt igen. Efteråt började jag med bedömningen och rättningen av de prov eleverna gjorde igår. Det tog mer eller mindre hela för- och eftermiddagen (med pauser). Nu är jag i princip färdig, men ska ta en sista titt innan jag går och lägger mig. Imorgon ska jag vara på skolan på förmiddagen. Efteråt måste jag göra en hel del här hemma. Jag vill både hinna jobba och förbereda inför resan.

När jag var färdig med arbetet för skolan åkte barnen och jag till Partille, där vi hämtade gångjärnet till kylskåpet (som gick sönder i torsdags). Vi passade också på att äta sushi och fira att alla barnen nu har sommarlov. Det var mysigt❤️.

Nu ikväll har jag varit lite okoncentrerad, men får acceptera det. Imorgon efter skolan ska jag försöka organisera upp och planera inför de veckor vi ska vara borta. Vissa saker kommer jag fortsätta att göra: skriva på bloggen, titta på yogavideor för att utvidga mitt “bibliotek” av positioner, lägga upp nya videor en gång i veckan och läsa för att lära mig mer om yoga. Jag vill också sätta igång mer med skrivandet och få ordning på det. När det gäller skolan vill jag lyssna på tyska ljudböcker för att utvidga mitt ordförråd och förbättra min hörförståelse. Mina jobb är ju också mina intressen, så för mig är det bara roligt att fortsätta att fördjupa mig och lära mig nytt även när jag är ledig, men jag vill förstås också ha tid för familjen och utforska nya platser när vi är borta.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.