En heldag på skolan och trött

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Oj, vad trött jag är… Igår kväll var Isabella ute sent och jag kunde inte sova. Ibland är det så. Det är dumt, men kanske ett “föräldrasyndrom”… Man vill samla in alla sina ankungar och ha dem i boet, inte ute på stan😊. Till slut kunde jag i alla fall somna, men då var klockan halv tre och jag hade gett upp tanken på att gå ut och springa klockan sex. Det kändes helt enkelt inte realistiskt eftersom jag skulle vara i skolan hela dagen och behövde vara någorlunda alert.

Konstigt nog var jag inte så trött när jag vaknade i morse, kanske var det för att jag visste att jag var tvungen att gå upp och cykla till skolan. Jag tränade alltså inte på morgonen och det var första gången på flera månader.

Dagen i skolan gick bra och ganska snabbt. Imorgon ska jag sitta med bedömningen av elevernas texter och deras diskussioner. Jag ska också rätta deras läs- och hörförståelser. Det ska bli spännande att se hur det gick och håller verkligen tummarna att de lyckats.

Efter skolan träffade jag Philippa i stan. Hon ville titta på en examensklänning och hittade en som hon gillade på Zara. Det här året har tjejerna haft examen på tre olika dagar, vilket känns lite konstigt. Vanligtvis brukar vi ju göra något trevligt tillsammans när de slutar skolan. Jag hoppas vi kan göra det imorgon för att fira alla tre.

Imorgon kommer jag också att börja packa. Vi åker ju på fredag morgon, så nu är det verkligen inte lång tid kvar. Det ska bli väldigt roligt att komma iväg.

Nej, jag tror jag måste sluta här. Snart ska jag göra en kort yogasekvens och meditera en liten stund. Jag sprang/gick på löpbandet när jag kom hem från stan i eftermiddags, men har inte gjort någon yoga ännu.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Jag gjorde det här korta yogapasset nu, som jag kan rekommendera om du vill få in lite yoga innan du går och lägger dig t.ex.

Sista lektionen idag

Leave a Reply

Your email address will not be published.