Förberedelser för skolan, veckobrev och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Klockan är redan halv åtta snart och jag ska alldeles strax sluta jobba här vid datorn. Jag vet inte riktigt vart den här dagen tog vägen. I morse gjorde jag min träning som vanligt. Idag fick Buster följa med ut och springa igen. Det var en fin morgon precis som det varit den senaste tiden. Inte klokt att det fortfarande är så vackert väder!

På förmiddagen planerade jag dagen och nästa vecka lite grann och såg samtidigt på en dokumentärserie om Arnold Schwarzernegger på Netflix. Den var intressant. Naturligtvis är Arnold inget helgon på något sätt, men jag fascineras alltid av människor som gått sin egen väg i livet. Det är också inspirerande att han är 75 år och fortfarande ganska aktiv.

Efter lunch var jag som vanligt och handlade. Den här gången ville ingen av tjejerna följa med, så jag lyssnade på min ljudbok: “Färskt vatten till blommorna” och är fortfarande lite kluven till berättelsen. En sak kan jag dock säga och det är att den är annorlunda och inte lik någon jag läst på länge. Jag skriver mer när jag lyssnat färdigt på boken.

Nu på eftermiddagen har jag gått igenom allt material som jag behöver för imorgon och packat min väska. Jag har också planerat lite för vårt korta stopp i Paris och skrivit ned några adresser till ett par butiker jag vill besöka när vi är där.

Jag har också skickat mitt veckobrev och lagt upp en ny video på min Youtube. Den här gången blev det en video med fokus på armarna och axlarna. Tyvärr blev det lite fel med skuggorna i videon, men det går förhoppningsvis fortfarande att se hur jag instruerar ganska bra.

Nu ska jag snart titta en stund på tv med Peter och sedan måste jag gå och lägga mig i tid för imorgon måste jag upp innan fem igen.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.