Härlig middag i trädgården

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det verkar som om det blivit en rutin för mig nu att vara en dag efter hela tiden med mitt skrivande här på bloggen, men jag ska försöka sluta med det i nästa vecka. Tyvärr är det fortfarande mycket för mig och jag har varit tvungen att prioritera bort bloggskrivandet.

Igår sprang jag utan Buster. Ibland känner jag att jag behöver det. Buster är fantastisk på många sätt, men han ska stanna och lukta överallt och jag tappar min rytm när jag springer med honom. Det gör för det mesta ingenting, men ibland behöver jag helt enkelt kunna fokusera helt och fullt på min löpning.

Tyvärr hann jag inte yoga utomhus igår. Jag kände mig lite splittrad för vi skulle ha vänner på middag och jag hade en hel del att göra och därför fick jag göra min yoga inomhus istället. Jag körde ett pass på Omstars med extra fokus på styrkan, som var härligt.

När jag ätit frukost gick jag till köket och stannade där nästan hela dagen. Jag gjorde maränger för en pavlova som vi skulle bjuda på, förberedde sallad och potatisklyftor och juicade en grön juice och en ingefära och citronjuice samt gjorde en smoothie också. Det låter inte så mycket, men det tog sin tid.

På eftermiddagen kom våra vänner och vi hade en väldigt trevlig kväll med mycket skratt och många trevliga samtal. Det var härligt att kunna sitta utomhus utan att frysa. Vädret är verkligen fantastiskt just nu!

Kramar❤️

Johanna

Pavlova med lemon curd och bär 🍋

Leave a Reply

Your email address will not be published.