Jobb i skolan och fix här hemma

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Oj, vad varmt det är idag! Det hade verkligen varit härligt att vara vid havet nu, men jag har jobbat i skolan halva dagen och sedan här hemma. Eftersom vi åker på fredag morgon känner jag mig lite stressad och har inte haft tid att åka någonstans och bada. Som tur är har både Philippa och Isabella badat med sina kompisar. Jag är glad att de åtminstone varit vid vattnet.

I morse sprang jag utan Buster. Mamma och pappa hämtade honom igår, så vi har honom inte hos oss just nu. Det är fantastiskt skönt att mina föräldrar kan ta hand om honom nu när vi ska resa bort. Han har det så bra hos dem på Tjörn och kommer antagligen inte vilja åka tillbaka med oss när vi kommer hem igen😊.

Som jag precis skrev var jag på skolan fram till lunch. Vi hade ett möte och sedan behövde jag fixa med lite olika saker innan jag åkte hem. Det känns alltid speciellt att vara i en skola utan elever, men jag är säker på att de är glada att slippa vara där under sommaren!

Nu på eftermiddagen och kvällen har jag jobbat med ekonomin. Mitt mål är att göra färdigt allt för bokföringen, så att den är i ordning när vi åker på fredag. Det borde inte ta så lång tid för jag har gjort ungefär hälften av arbetet idag.

Annars har det inte hänt så mycket. Eftersom jag var på skolan i morse har jag inte yogat ännu, så jag tänkte göra en av mina egna yogavideor nu innan jag går och lägger mig. Det ska bli skönt. Det är alltid härligt att avsluta dagen med en lugn yogasekvens.

Nej, jag är så varm och kan nästan inte koncentrera mig så jag slutar här.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.