Städning, packning och förberedelser

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen fredag, men jag ska skriva några rader om torsdagen. Jag hade stora planer för dagen, men tyvärr gick tiden mycket fortare än jag trodde den skulle göra. Jag underskattade helt enkelt det jag skulle göra. Vanligtvis brukar ju Peter och jag hjälpas åt med hemarbetet, men han var borta, så jag gjorde allt själv (med lite hjälp av barnen).

Jag tvättade, hängde och la ihop sex tvättar, packade allt som skulle med för semestern och städade hela huset. Barnen och jag var också på Akademibokhandeln och köpte några semesterböcker till dem. Egentligen tycker jag att de kan låna böcker på biblioteket, men eftersom de läser varandras så är det ändå okej.

När vi kom hem gjorde vi det sista för resan och sedan var jag så trött att jag nästan kunde somna stående, så jag orkade inte jobba som jag egentligen hade planerat.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.