Regnig fredag

1024 683 admin
  • 0

Hur är det? Jag sitter och lyssnar på Spotify och tänkte skriva på bloggen innan vi skall iväg på Josefinas cellokonsert i Redbergskyrkan. Ibland saknar jag att jag inte lyssnar på musik så ofta som jag brukade göra när jag var yngre. Då var radion nästan alltid på, men med mobiler och hörlurar är det inte lika naturligt längre att lyssna på “vanligt” sätt. Alla lyssnar på sitt på något sätt och det är lite tråkigt. Musik skapar ju stämning och känslor. När jag skriver på mina texter har jag ofta musik i hörlurarna. Skriver jag om något sorgligt lyssnar jag på sorglig country och skriver jag om något roligt brukar jag lyssna på glad disco.

Jag började min dag med att yoga och dricka ett glas ljummet citronvatten. Tyvärr glömmer jag ofta att dricka under dagarna. Dels för att jag inte särskilt ofta är törstig, men också för att jag nästan aldrig är sugen på vatten. Som tur är har jag upptäckt att jag gillar ljummet citronvatten, så nu försöker jag få i mig i alla fall ett par glas om dagen.

Terminens sista morgonyoga gick bra. Det känns konstigt att de “ordinarie” kurserna är slut nu, men jag har ju nybörjaryogan på måndag och sedan uteyogan på tisdag innan jag tar mitt sommaruppehåll.

Idag var det inte kul att gå ut och springa. Regnet öste ned och dessutom blåste det, men jag bet ihop och gav mig ut. Jag hade förstås kunnat springa senare, men jag försöker att hålla mitt schema. Att jobba hemifrån kräver disciplin och om jag inte följer den plan jag satt upp för mig själv kan det sluta med att jag inte får något gjort överhuvudtaget.

På förmiddagen läste jag ut “Mitt inte så perfekta liv” och tycker att Kinsella har fått ihop en trevlig berättelse. Det var ingen originell bok direkt, men det hade jag inte räknat med. Feel-good var det dock! Jag inspirerades och fick en hel del tankar när jag läste den.

Nu måste jag göra i ordning mig för Josefinas konsert. Det skall bli mysigt att höra barnen och ungdomarna spela.

Ha en fin fredag!

Namaste,

Johanna

Ett foto till från kryssningen

Leave a Reply

Your email address will not be published.