Smögen, Hunnebostrand och Bovallstrand

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter vid bordet uppe hos mamma och pappa och skriver. Precis som igår har vi varit ute hela dagen och jag är jättetrött. Det är som om den friska luften suger all kraft ur en😊.

Imorse sprang jag och badade nere vid Låkabadet. Det är fortfarande bara 16 grader i vattnet, men ändå jättehärligt. Efteråt yogade jag på altanen, underbart!

Efter träningen åkte vi iväg på vår utflykt. Första stoppet var Smögen. Det var otroligt mycket folk där. Jag sa till Peter att det känns som om det blir fler och fler turister där för varje år. Eftersom det var så mycket folk bestämde vi oss för att bara stanna en stund. Vi ställde oss vid skolan och promenerade på bryggan en vända. Det är alltid mysigt att kika i sjöbodarna där och titta på folk och båtar.

När vi varit i Smögen åkte vi till Hunnebostrand, men vi hittade ingen parkering, så vi åkte vidare till Bovallstrand och stannade där. Vi fikade i hamnen och gick sedan till Badholmarna och tog ett dopp. Vi har aldrig badat i Bovallstrand förut, men det var väldigt fint. Det enda som var dumt var att man inte kunde ha hundar där, men eftersom Josefina inte ville bada stannade hon utanför medan vi andra gick in på området. Vattnet i Bovallstrand var väldigt friskt och härligt.

På vägen hem från Bovall stannade vi i Torp och tittade en stund i affärer. Jag har inte varit där på länge och blev förvånad över hur stort det har blivit.

Nu på kvällen har vi inte gjort så mycket. Jag hade tänkt att jobba lite, men jag var så trött att jag inte orkade koncentrera mig 😊. Ja, ja, det är ju ändå semester (och lördag), så det är inte så farligt. Imorgon ska vi inte åka någonstans och då har jag mer tid igen och nästa vecka ska jag fortsätta förbereda inför kurserna.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.