Hemma igen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter i vår soffa och skriver. Vi är hemma från Tjörn och jag hade stora planer för idag, men det blev inte riktigt som jag tänkte mig😊. Jag fastnade framför datorn och lyckades inte ta mig därifrån på länge. Jag letade efter en ny väska för mitt arbete i skolan och det tog mycket längre tid än jag hade planerat, men nu har jag nog hittat en som jag tycker om. Den finns på Åhléns och eftersom jag har ett presentkort där ifrån från skolan, så jag kanske åker in dit imorgon och köper den.

Imorse sprang jag till Låka igen. Idag var det faktiskt lite varmare i vattnet, sjutton grader! När jag kom hem från löpningen började det ösregna, men jag kunde yoga i mammas och pappas uterum och det var härligt det med. Imorgon blir det nog inget bad, men det är helt okej. Eventuellt ska vi åka ner till Varberg någon dag i nästa vecka och hälsa på min kusin som är på besök från Wales med sin familj. Då ska jag passa på och bada igen.

Idag har jag alltså inte jobbat så mycket med yogan, men jag har fortsatt att läsa “The Inspired Yoga Teacher” och funderat lite på Youtube-sekvensen. Jag tror inte att jag hinner spela in imorgon för jag måste göra en hel del andra saker, men förhoppningsvis får jag ihop något på tisdag. I värsta fall blir det ingen video i nästa vecka. Ett alternativ är att jag väntar en vecka och så spelar jag in en informationsvideo för nästa termin den här veckan. Jag måste också fundera på hur jag ska göra med annonser. Jag brukar alltid annonsera lite på FB och Insta innan terminsstart och det kan nog vara bra att börja med annonserna i nästa vecka.

Nu på kvällen har jag jobbat lite med romanen igen. Jag vet inte om jag nämnde det, men i boken “Effortless”, så läste jag hur viktigt det är att sänka kraven på sig själv när man skriver. Att strunta i den inre perfektionisten och bara låta orden flöda. Jag försöker tänka så nu när jag skriver. Det kommer alltid en massa tillfällen efteråt att ändra och finslipa. Det måste inte vara jättebra första gången, inte ens bra. Huvudsaken är att jag skriver.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Fina Låka❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.