Arbetsmåndag

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag har jag haft en riktig arbetsdag för Peter, Isabella och Josefina är alla och jobbar. Isabella kom hem vid lunch, men nu är hon i stan med sina kompisar. Det är lite ovant att vara ensam hemma (men jag har förstås Buster😊).

Jag sprang min vanliga runda imorse och efteråt yogade jag som vanligt. Den här gången fick det bli inomhus. Mitt mål är verkligen att skapa en plats i vår trädgård där jag kan yoga även när det regnar. Det hade varit mysigt med ett växthus till exempel. Jag får prata med Peter om det!

Nu under dagen har jag mest jobbat med min planering för augusti. Både skolan och yogan sätter ju igång nu och jag kommer att ha mycket mer att göra, men det ser jag fram emot. Jag har ju en viss rutin efter mina år som yoga- och språklärare, så jag har mina rutiner och det är jag glad för.

Mitt främsta mål den här månaden är att fylla yogagrupperna, så att jag kan sprida yogan till så många som möjligt. Som jag skrev igår planerar jag att spela in en informationsvideo om kurserna imorgon. Det får blir veckans Youtubebidrag helt enkelt. Nästa vecka lägger jag upp ett nytt pass igen. Jag måste också bestämma när jag ska ha uteyoga nästa vecka. Den här veckan är ju många fortfarande på semester, men jag tror en hel del börjar jobba nästa vecka, så då passar det nog bra med ett yogapass i trädgården (om det nu inte regnar hela tiden). Problemet är bara att vi har Philippas konfirmation i slutet av nästa vecka + att jag har studiedagar, så om jag ska uteyogan får det vara på måndag eller tisdag.

Idag har jag också skrivit lite på boken och det känns bra. Jag fortsätter med siktet inställt på att bara skriva och att inte tänka för mycket.

Snart ska jag greja lite med det praktiska här hemma. Egentligen ville jag övningsköra med Isabella, men hon är fortfarande i stan, så jag tror inte det blir något idag. Klockan är redan snart sju.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Fin regnbåge i morse❤️
Ny fotobok
Ännu en fotobok, vill verkligen bli bättre på att ta kort
Nya pennor 💕

Leave a Reply

Your email address will not be published.