Huvudvärk och ny video

1024 576 admin
  • 0

Hej!

Jag ligger i soffan och försöker jobba lite grann. Det har varit en ganska jobbig dag för jag har tyvärr haft ont i huvudet hela dagen. Det är mina hormoner som spökar igen…

Huvudvärken började efter min löpning och har suttit kvar sedan dess, men jag har ändå kunnat jobbat lite grann. Jag spelade in en informationsvideo för yoga på förmiddagen. Du kan se videon här:

Jag har också skrivit mitt veckobrev och innan jag går och lägger mig ska jag läsa lite yogateori.

Idag har jag också övningskört med Isabella. Vi körde upp till Delsjön och jag är så glad att det går bra och att hon lär sig så duktigt. Det är verkligen bra att vi kommit igång med körningen och nu gäller det bara att fortsätta när skolan och undervisningen börjar, men det ska nog gå bra.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.