Morgonlöpning med bad och marknadsföring

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att det har varit en bra dag! Jag är bättre idag, men tyvärr sitter huvudvärken i fortfarande. Som tur är är den inte lika stark som igår, så jag hoppas att det är ännu bättre imorgon.

I morse bestämde jag mig för att ta en ny löprunda. I slutet sprang jag upp till Delsjön och badade där. Det var helt underbart. Som jag skrivit många, många gånger här förut älskar jag verkligen att bada. Jag tror jag ska ta samma runda imorgon också.

Att springa i skogen ger ett annat lugn än att springa i stan. Problemet för mig är att jag ofta springer väldigt tidigt och på hösten och vintern känns det inte så bra att springa i skogen i mörkret. Då springer jag hellre där det finns belysning, men kanske ska jag skaffa mig en pannlampa? Jag har tänkt på det flera gånger, men inte kommit till skott.

På förmiddagen yogade och mediterade jag här hemma. Jag fortsatte också med jobbet med yogan. Nu har jag lagt upp en ny annons och hoppas att den ska ge resultat. De allra flesta av mina yogaelever har gått hos mig länge eller har hittat till mig genom “word of mouth”. Det är på något sätt svårt att ta sig igenom bruset på FB och Instagram. Jag vet själv hur jag scrollar förbi många inlägg som säkert hade varit intressanta, men som jag tyvärr inte tar mig tid att stanna och lyssna på/läsa. Jag har faktiskt en tanke att skicka ut vanlig reklam som kommer i brevlådan. Förra året gick jag själv runt och delade ut. Jag får se hur jag gör den här gången. Problemet är att det är väldigt dyrt att skicka direktreklam genom posten och en stor risktagning jag tar eftersom jag inte vet om jag får tillbaka de pengar jag investerar. Dessutom är ett annat problem att jag bara har ett visst antal platser i klasserna och att vissa snabbt blir fulla. Jag får fundera lite mer hur jag ska göra.

Ha en fin dag!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.