Torsdag och grön smoothie

576 1024 admin
  • 0

Som ni kanske vet om ni varit här förut, så är mina torsdagar vid skrivbordet ganska korta. Jag har visserligen en lång arbetsdag med yogaundervisning från 16.10 till 20.30, men eftersom jag behöver handla på torsdag morgon går det bort lite tid för administrativt arbete, som jag egentligen känner att jag behöver. 

Jag har i alla fall fortsatt med mitt arbete med mina föredrag idag. De är nästan färdiga nu och jag måste börja fundera över vilket program jag skall använda för mina presentationer. Jag har använt ppt, Prezi och powtoon förut. Svårt att veta vad som är bäst. 

Från det ena till det andra – i dag blev jag glad när jag var i affären.  ICA maxi hade tagit in ekologisk frusen mango. Jag äter ganska mycket mango. Jag mixar det i mina gröna smoothies tillsammans med grönkål, blåbär, svarta vinbär, lingon, havtorn, tranbär och lite apelsinjuice. Prova gärna! Det är jättegott! Förresten brukar jag blanda i nypon- och baobabpulver och lite kallpressad linfröolja. Det är min frukost som jag tar vid 10. Jag låter magen vila och äter inget förrän då (dricker bara min citrondryck och en kopp kaffe innan).  

Nu är det dags för förberedelser inför kvällen yoga! 

Namaste

Leave a Reply

Your email address will not be published.