Träning, skola, skrivande och två härliga yogalektioner ❤️

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Jag har precis ätit middag med Isabella och Peter och nu ska jag snart börja göra i ordning mig för kvällen. Det har varit en bra dag även om jag tyvärr sov dåligt i natt. Jag har en känsla av att jag ofta sover dåligt natten mellan söndag och måndag. Kanske har det att göra med att jag spänner mig lite grann eftersom jag vet att jag behöver vakna tidigt. Hur som helst var det trots den lite dåliga sömnen svårt att gå upp. Det gick helt okej. Ibland är det nästan svårare att gå upp när jag sover länge på morgonen.

Jag sprang på löpbandet i morse. Min plan är ju att springa minst en gång i veckan på det, så att jag kan öka hastigheten lite grann. Jag har svårt att göra det när jag springer ute med Buster.

På morgonen hade jag lektion med en av mina grupper i steg 3. Det gick bra, men jag märkte att eleverna var trötta. Inte så konstigt när det var måndag morgon, mörkt och ruggigt ute, men lite tråkigt eftersom jag hade mycket spännande jag ville göra med de 😊(tyckte i alla fall jag).

När jag kom hem fortsatte jag att jobba med skolan. Det är alltid bra att planera lektionerna i anslutning till att jag träffat eleverna, för då har jag i färskt minne vad jag gjort och hur jag vill fortsätta, så att lektionerna verkligen håller ihop.

Jag höll på med planeringen för skolan ända fram till halv två med paus för lunchen. Efteråt hade jag tid att jobba med yogan. Jag bestämde temat för nästa periods sekvens (hemligt än så länge😉) och funderade på marknadsföringen. Igår bestämde jag ju att jag skulle ha ett erbjudande för yinyogan – fem gånger för 600 kr. under våren. Jag vill ju så gärna att fler kommer och testar denna härliga yogaform. Om du bor i Göteborg eller runt omkring och är intresserad får du jättegärna komma😊.

På eftermiddagen hann jag också skriva kvitton till de som betalat de senaste dagarna och jobba lite mer med ekonomin. Dessutom hann jag äntligen jobba med skrivandet och jag är jätteglad för det. Efteråt gick jag ner till yogan och hade mina två måndagslektioner och det var roligt. Det är alltid kul att introducera en ny sekvens och ett nytt tema. Vi fortsätter med det jag började med i torsdags: balanser och bakåtböjningar.

Nu ska jag greja med lite här hemma innan jag går och lägger mig. Peter övningskör med Isabella till Hovås för att hämta Philippa och Josefina är på baletten, så jag är ensam hemma (men Buster håller mig sällskap).

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.