Söndagsbestyr

1024 576 admin
  • 0

Hej,

Oj, just nu är jag trött… Det har varit en bra dag, men lite splittrad. I morse när jag vaknade trodde jag först att det var måndag, så jag blev glatt överraskad när jag kom på att det var söndag och att jag inte behövde skynda mig upp.

Jag sprang med Buster i morse också. Peter är lite krasslig, så han hoppade över löpningen. Efteråt gjorde jag min vanliga yoga- och meditationsrutin. Igår gjorde jag ett jättehärligt yinpass, som jag gjort förut, men idag körde jag “traditionell” yoga. Efteråt åkte jag till affären och handlade. Det gick ganska fort och var smidigt även om det märktes att många fått sin lön. Det är alltid fler i affären den helgen tycker jag.

När jag kom hem hann jag bara packa upp och sedan övningskörde Isabella och jag till Hovås för att hämta Philippa som hade varit hos sin pojkvän. Isabella hade inte kört på ett bra tag, så jag var lite orolig hur det skulle gå, men hon var jätteduktig😊.

På eftermiddagen planerade jag för nästa veckas arbete i skolan. Eleverna ska ha prov vecka nio och jag vill förbereda så mycket som möjligt innan sportlovet. Det känns alltid skönt att ha lite framförhållning.

När jag var färdig med skolan la jag upp veckans video. Du kan titta på den här:

Passet är ju en förkortad version av det vi gör i studion den här tvåveckorsperioden. Titta gärna in och yoga med mig😊.

Jag skickade mitt veckobrev, som jag alltid gör på söndagar och la upp min video på alla mina sociala medier. Jag vill ju att så många som möjligt ska kunna yoga och hoppas att mina videor kan hjälpa människor att komma igång med sin utövning (och upprätthålla den).

Det blev alltså en hel del jobb idag, men jag har också gjort min gröna juice för första gången på ett tag och det är jag nöjd med. Idag blandade jag broccoli, grönkål, äpple, citron och selleri. Inte den godaste juicen jag druckit 😬, men nyttig!

Jag färgade också min utväxt och det blev inte riktigt som jag tänkt mig 😉. Först blev jag faktiskt lite chockad, men sedan när jag la i lite silverschampoo och efter det torkade håret, så ser det helt okej ut. Tur… Hade inte velat gå till skolan och till yogan imorgon och se heltokig ut…

Nu måste jag sluta. Jag behöver gå ned i varv en stund innan jag ska sova.

God natt❤️!

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.