Träning, lite shopping, planering, jobb och tid med familjen

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att du har haft en bra lördag! Jag är nöjd med min dag även om vi inte direkt gjort något särskilt. Just nu försöker jag komma i kapp med mycket som jag inte fått gjort den senaste tiden. Egentligen borde jag vara i kapp med allt eftersom det var jullov nyss, men på något sätt fick jag alldeles för lite gjort då. Jag tror jag var trött från hösten. När jag tänker tillbaka på förra året stod jag på något sätt still då och hade inte så mycket energi för det jag ville göra eller rättare sagt jag fokuserade nog på fel saker. Kanske berodde det på att jag 2022 fyllde 50 år och då hade jag mycket fokus på det. Förra året var jag lite i ett vakuum, men nu har jag som tur är fått tillbaka min energi och min känsla av att vilja göra saker.

I morse sprang jag själv med Buster. Det var väldigt halt ute. Jag såg en bil som gled i backen ner mot Munkebäcksrondellen och nästan körde in i ett annat fordon! Som tur var hände inget. Buster sprang bra och var glad att komma ut.

På förmiddagen efter min träning åkte Peter och jag till Sisjön. Först var vi på Rusta och köpte lite saker till yogastudion (städgrejer och en matta för att ställa skorna på) och sedan åkte vi till Clas Ohlson, där jag köpte lite kontorsmaterial som jag behövde. Ofta handlar jag på nätet, men ibland tar det så fruktansvärt lång tid. Jag tittar och tittar och kan sällan bestämma mig direkt. Då är det bättre att gå till en affär och bara köpa något snabbt. Idag t.ex. köpte jag ett läppglans som jag länge funderat på att göra. Jag hade kunnat titta på nätet i flera timmar och jämfört priser och läst tester, men jag bara gick till Kicks och köpte ett (efter att ha rådfrågat en expedit) och det blev väldigt bra😊.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med yogan. Jag har redigerat videon jag spelade in igår, gjort nybörjarsekvensen för måndag, gjort färdigt barnyogauppgiften för torsdag. Det känns jättebra. Visst hade det varit skönt att slippa jobba på helgerna, men mitt jobb är ju också mitt största intresse så det är okej.

Snart ska jag sluta här vid datorn. Jag håller på att städa min garderob och vill hinna färdigt det innan kvällen. Några småsaker med skolan vill jag göra också, men inte så mycket. Jag gjorde redan ganska mycket igår.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.