Löpning, yoga, skola, inspelning och planering

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att din fredag har varit bra! Jag är lite trött, men inte så där jobbigt trött som jag är ibland på fredagar utan mer “vanligt” kvällstrött.

Idag sprang jag på morgonen tidigt (innan min yogaundervisning) och hade tur för det var uppehåll och helt okej väder.

Yogalektionen var trevlig och lektionerna i skolan också. Som jag skrivit här förut så gillar jag fredagar. Det är så mysigt att veta att man har helgen framför sig.

När jag kom hem gick jag ganska omgående ned i yogastudion och spelade in veckans video. Jag är nöjd att jag gjorde inspelningen idag. Mitt mål är att göra dem på fredagar, men på sistone har jag ofta gjort dem på söndagarna och då känner jag mig ofta stressad eftersom jag har haft mycket annat att göra. Fredagarna har istället försvunnit för att jag varit trött och okoncentrerad och jag vill komma bort ifrån det nu. Jag vill inte slösa bort tiden. Det betyder inte att jag kan ta det lugnt och vila, men jag vill inte sitta vid datorn och surfa runt på onödiga saker eller titta på meningslösa klipp för länge. Tiden är för dyrbar för det.

Efter inspelningen städade jag också. Det känns jätteskönt att jag fick gjort även den arbetsuppgiften idag. Inte för att det är jättebetungande, men det tar ändå sin tid.

Nu i kväll åt Josefina, Peter och jag jättegod middag som Peter hade lagat och sedan har jag pysslat lite här hemma. Jag har börjat planera februari så smått. Både Isabella och Philippa fyller år då plus att vi ska åka till fjällen och i slutet av månaden har alla mina elever prov, så jag har en hel del att förbereda (och sedan en hel drös prov att rätta 😬), men det kommer att bli en bra månad! Sedan kommer mars och det blir jättehärligt med vår igen!

Det är nog dags att avsluta här vid datorn, så jag säger godnatt!

Ha en fin kväll❤️!

Kramar

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.