Skola, städning och nya yogapass

1024 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är torsdag kväll och jag ska snart sova. Dagen har varit väldigt intensiv, men rolig. I morse när jag vaknade kände jag mig inte riktigt på topp. Torsdagar är tuffa. Jag har skolan på morgonen och sedan tre pass yoga på kvällen. Det är trevligt men tar också mycket energi. Hur som helst, mitt humör blev lite bättre när jag sprang. Jag lyssnade på härlig musik och plötsligt kändes det bättre. Det var helt enkelt som om min inre energifrekvens höjdes. Det låter flummigt, men vad jag menar är att jag helt enkelt kände mig mycket gladare😊.

På dagen efter skolan varvade jag städningen av huset med jobb. Jag förberedde mina lektioner i skolan för imorgon och sedan jobbade jag med yogan. Jag bestämde att vi skulle ha närvaro som tema. Närvaron är alltid viktig i yogan, men de närmaste två veckorna ska vi fokusera extra mycket på den. Med närvaro kommer både lugn och lycka tycker jag. Att släppa ältandet av det som har varit och man inte kan göra något åt och slippa oron för det som skulle kunna ske är befriande.

Yogaklasserna nu ikväll var trevliga. Jag berättar mer om dem imorgon.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Fina Buster, bästa sällskapet ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published.