Ny yogasekvens och tankar om temat

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag på rätt dag! Hoppas att det är bra med er! Jag är lite trött efter en intensiv arbetsdag, men jag känner mig också nöjd. Jag har fått gjort ungefär det jag planerade även om jag höll på att få ett litet spel under eftermiddagen när jag hade noll energi och mycket kvar att göra. Jag bryter ju yogaveckan imorgon, så jag jobbade med de nya passen hela tiden efter lunch. Vanligtvis brukar jag inte vänta så länge med att sätta ihop dem för det är alltid skönt att vara förberedd och inte behöva göra allt på en gång, men av någon anledning så körde det ihop sig den här gången. Även om jag lätt skulle kunna ta ett av mina gamla pass (jag har ju hållit på i över tio år som yogalärare), så drar jag mig för att göra det. Visst kan jag hämta inspiration från gamla sekvenser, men jag vill alltid få med något nytt, så att mina yogaelever som gått länge hos mig känner att jag varierar mig (och dessutom är det roligare för mig 😊).

Snart ska jag hämta Josefina och Philippa från baletten och efter det har jag inte mycket tid tills jag ska gå och lägga mig, men då ska jag fundera vidare på temat för nästa tvåveckorsperiod. Den här perioden har vi ju haft “stabilitet” som tema. Yogan är ett ju ett bra verktyg om man känner sig ostabil. Den får oss att bli lugnare och mer fokuserade. Nästa period ska vi fokusera på balanser och bakåtböjningar. En lite ovanlig kombination, men jag ville få med lite rygg och inte bara ben, eftersom vi hade mycket ben i den sekvensen som vi gjorde den här perioden. Jag vill knyta temat till de positioner vi gör och jag vill att det ska spegla något vi kan uppnå genom yogan (och som vi kan ta med oss i vardagen). Förhoppningsvis klarnar temat under natten. Jag har ofta bra idéer och tankar precis när jag vaknar och eftersom jag för det mesta mediterar då brukar jag ha en skrivbok bredvid min yogamatta så jag kan anteckna.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.