Löpning utan snö och is, tyska och tre yogapass

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag, men jag ska skriva lite om vad jag gjorde igår. På tisdagar är det ibland svårt att få tiden att räcka till. På morgonen efter min yoga och meditation var jag ute och sprang med Buster. Det var skönt att isen och snön var borta och det regnade inte heller, så Buster ville följa med.

Mina två pass på skolan gick bra även om det ofta är en utmaning att vara lärare. Man ställs inför nya situationer hela tiden och eftersom man handskas med människor är det inte alltid lätt att veta hur man ska hantera det man ställs inför. Det är visserligen svårt, men det är också något av det som är intressant i läraryrket. Det blir aldrig tråkigt och det finns hela tiden något nytt att lära😊.

Här hemma hann jag börja planera mina lektioner för resten av veckan och jobba lite grann med yogan.

På kvällen undervisade jag mina tre yogapass. Det var mysigt. Jag känner mig visserligen alltid väldigt trött på tisdagskvällar, men jag har också ett skönt lugn inom mig från all yoga. Jag gör ju inte alla positioner med mina elever, men bara att vara i miljön påverkar mig positivt.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.