Trevlig lördag

768 1024 admin
  • 0

Hur mår du? Hoppas att du mår bra! Jag tycker att min lördag har varit skön hittills. Vi har inget speciellt planerat för helgen och ibland när det är så kan jag känna mig rastlös och ha svårt att slappna av. Jag har skrivit om det här förut – när man inte är anställd vet man att när man inte arbetar så kommer inga pengar in i företaget och det är en jobbig känsla. Jag kämpar med den hela tiden, men på sistone känns det i alla fall som det har blivit lite bättre :-).

I morse sprang, yogade och mediterade jag som vanligt. Som tur regnade det inte. På sistone känns det som om det har regnat väldigt mycket och jag har ofta kommit hem med blöta fötter…

På förmiddagen och delar av eftermiddagen städade jag huset och gick igenom min garderob. När jag var yngre avskydde jag att slänga saker, men nu tycker jag det är befriande. Det kändes jätteskönt att garderoben blev lite mindre fullproppad med saker.

Nu i eftermiddag har jag gjort en liten reklamvideo för Nösund och lagt ut på min FB- och Instagramsida och även på min personliga FB. Jag tyckte den blev riktigt fin.

Nej, det är dags att äta middag och sedan tänkte jag umgås med familjen och förhoppningsvis hinner jag läsa lite också.

Ha en fin lördagskväll!

Namaste och kramar,

Johanna

Nösund

Leave a Reply

Your email address will not be published.