Trevlig lunch i stan (igen🙂)

768 1024 admin
  • 0

Hej! Idag Àr jag lite piggare och skriver tidigare. IgÄr hann jag inte skriva innan yogan och efterÄt var jag vÀldigt trött. Kanske berodde det delvis pÄ att det var sÄ himla varmt. Vi fick ha öppet bÄde dörren och fönstren i yogastudion för att överhuvudtaget fÄ lite svalka.

I morse fortsatte jag att jobba med texterna. Det blir nÀstan bara roligare och roligare. Jag har nog nÀstan aldrig kÀnt mig sÄ motiverad att skriva och jag hoppas att det fortsÀtter pÄ samma sÀtt framöver. Teoriböckerna jag lÀser nu ger mig verkligen inspiration och fÄr mig att Àndra och förbÀttra i texterna. Jag hoppas det kan leda till ett positivt resultat :-).

PÄ lunchen trÀffade jag en utav mina goda vÀnner och Ät med henne pÄ Ching Palace. Jag har aldrig varit dÀr förut. De serverade en asiatisk buffé, dÀr man kunde vÀlja vad man ville och sedan wokade en kock maten Ät en. Jag valde en massa grönsaker och tofu (nÄgra vÄrrullar slank ocksÄ ned) och det smakade vÀldigt gott!

PĂ„ eftermiddagen hade jag tyvĂ€rr en dipp och fick inte mycket gjort. Det Ă€r ett Ă„terkommande mönster nĂ€r jag inte jobbar pĂ„ kvĂ€llen. Det Ă€r som om jag slappnar av och tappar fokus, nĂ€r jag vet att jag inte har nĂ„got planerat. Lite dumt…

Imorgon tar jag nya tag med skrivandet och yogan, men nu skall jag lĂ€sa lite grand och sedan titta pĂ„ “Sveriges yngsta mĂ€sterkock” med barnen. Just nu lĂ€ser jag “Mitt inte sĂ„ perfekta liv” av Sophie Kinsella (tror jag har nĂ€mnt det hĂ€r förut) och en mer allvarsam bok som heter “Allt du kan se nĂ€r du saktar ned” av buddhistmunken Haemin Sunim. Jag gillar bĂ„da böckerna pĂ„ olika sĂ€tt (förstĂ„s). Kinsella Ă€r duktig pĂ„ att beskriva drĂ„pliga situationer och hon fĂ„ngade mig ganska tidigt i boken. Nu vill jag bara lĂ€sa vidare för att fĂ„ reda pĂ„ vad som kommer att hĂ€nda med huvudpersonen. “Allt du kan se nĂ€r du saktar ned” Ă€r en bok full av kloka ord, som fĂ„r en att tĂ€nka till och reflektera.

Ha en fin kvÀll!

Namaste,

Johanna

Bra böcker!

Leave a Reply

Your email address will not be published.