Trög start i morse

150 150 admin
  • 0

Jag skall snart avsluta mitt arbete framför datorn och börja förbereda mig för dagens två yogaklasser. I morse hade jag en trög start. Varje morgon försöker jag börja med samma rutin: jag mediterar, yogar och springer. Det gjorde jag den här morgonen också och det kändes väldigt bra, men efter det blev jag supertrött. Jag hade svårt att fokusera på arbetet och kunde inte riktigt komma igång. Som tur är går det bättre nu och när jag tittar på vad jag har gjort idag, har jag ändå presterat en del. Innan lunch var jag och hämtade den här terminens kursmaterial (från adlibris) som jag skall läsa in mig på. Jag kommer att skriva mer om det imorgon. Jag gick också igenom dagens sekvenser och analyserade gårdagens lektioner. Nu i eftermiddag har jag lagt till en sida här på internet, där det går att beställa ett signerat exemplar av min roman (dock ej innan den 6 mars, när boken släpps) och jag har också fortsatt att skriva på nästa roman. Huvudpersonen är precis på sin första yogalektion och imorgon skall jag arbeta vidare med det avsnittet. Nu är alla mina barn hemma från skolan och det är svårt att koncentrera sig, så det är nog dags att sluta. Jag behöver göra i ordning på mitt skrivbord och blir det någon tid över skall jag läsa lite. Det kan vara skönt att gå ned i varv innan jag skall undervisa. Ha en fin fortsättning på tisdagen!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.