Workshop med Kino i Köpenhamn -dag 1

541 541 admin
  • 0

Det är ganska sen kväll här i Köpenhamn och jag är väldigt trött, men glad för den intressanta yogastunden jag hade nu ikväll.

Vi lämnade Göteborg på förmiddagen efter det att jag haft min sista yogalektion. Det har varit en mysig vecka och jag hoppas att nästa vecka skall bli bra också. Det blir nya sekvenser och ett nytt tema att se fram emot. 

På vägen hit till Köpenhamn stannade vi och åt lunch i Malmö. Vädret var väldigt fint och vi satt på en mysig uteservering  och åt. Malmö är en trevlig stad! Jag gillar Skåne!

Mitt första yogapass här i Köpenhamn började kl. 18.00 och höll på till 20. Temat var flexibilitet och det Kino berättade vad väldigt spännande. Jag vill inte skriva för mycket här för jag vill använda en del på Nösund och i mina ordinarie klasser.

Nu är jag supertrött och måste sova. God natt! 

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.