Yoga, skola, städning och läsning

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Tyvärr är jag jättetrött idag med. Jag skulle ha skrivit tidigare, men jag hann inte.

Morgonen var bra. Jag sprang som vanligt innan min yogaklass och sedan undervisade jag. Det var sista passet med fokus på styrka. På måndag kommer vi att köra ett nytt pass. Då blir det fokus på sidoböjningar samt insidan och utsidan av låren. Jag håller precis på att sätta ihop den sekvensen och hoppas att jag är färdig med den imorgon.

Lektionerna i skolan gick bra. Eleverna hade prov, så det var inte så ansträngande. Nu måste jag bara försöka att rätta proven så snabbt som möjligt för jag har mycket annat rättningsarbete framför mig. Som jag skrivit här förut kommer den närmaste tiden att vara väldigt intensiv. Det är så för de flesta lärare, så inget speciellt för mig.

Efter min sista lektion cyklade jag hem. Jag gick ut med Buster och åt lunch och sedan gick jag och la mig och vilade. Tyvärr somnade jag och sov i en och en halv timme. Jag behövde det säkert, men det gjorde att jag kom efter med det jag planerat göra under eftermiddagen och dessutom kände jag mig helt “död” nästan en timme efter det att jag vaknade. Att vila en liten stund på eftermiddagen (20 minuter eller så) funkar helt okej för mig, men att sova längre får mig nästan att må illa. Hur som helst, efter ett tag piggnade jag som tur var till och satte igång att städa huset. Städningen tog drygt tre timmar, inte kul, men jag lyssnade i alla fall på en bra ljudbok under tiden. Boken heter “Die Karierten Mädchen” och är skriven av Alexa Hennig von Lange. Än så länge är boken väldigt bra och jag gillar att lyssna på tyska. Det hjälper mig att hålla mitt språk vid liv och även att utveckla det. Jag lär mig nya ord och att lyssna på tyska är bra för mitt uttal också.

Nu på kvällen har vi ätit middag tillsammans hela familjen och det var trevligt, men efter det var jag tvungen att städa yogastudion och jag har rättat några prov också. Snart måste jag avsluta och gå och lägga mig. I morgon ska vi på Josefina och Philippas balettuppvisning och det ser jag fram emot. Det ska bli mysigt att göra något annat en stund.

God natt!

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.