485 1024 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att allt är bra!

Idag sitter jag på balkongen och jobbar igen. Det är lite blåsigt och jag hade gärna suttit i solen, men eftersom det är svårt att se på skärmen måste jag ha uppe parasollet. Klockan är strax efter tre och även om det inte varit världens mest produktiva dag, så har jag fått gjort ganska mycket i alla fall.

I morse sprang Peter med mig och Buster. Det är roligt att se hur Buster är mycket mer förtjust i att springa när Peter är med. Det är som om han är rädd att han ska bli lämnad ensam kvar när vi springer båda två 😊. Det var i alla fall skönt att springa (som vanligt). När jag yogade var jag inte så fokuserad. Jag tror det beror på att jag väntar ett ganska viktigt samtal idag angående jobbet i skolan och det påverkar mig. Hela dagen har mina tankar varit splittrade på ett annat sätt än igår, då jag verkligen var koncentrerad hela dagen.

Igår trodde jag att jag hade lagt upp en annons för yogan på FB, men det hade jag inte gjort. Något gick fel, så jag fick rätta till det nu på förmiddagen. Det tog ganska lång tid, men nu hoppas jag att det leder till några nya anmälningar. Jag ska följa resultatet lite bättre än vad jag brukar göra och ändra några detaljer imorgon om det inte händer något positivt.

Idag har jag också jobbat vidare med sekvenserna för vecka 34 och 35. Jag har funderat lite grann över de olika delarna i passen och ska samla positioner lite senare i eftermiddag/kväll.

Nu på eftermiddagen har jag jobbat med skrivandet. Jag har fortsatt att läsa i “Etthundra mil” och retar mig fortfarande lite på att boken känns overklig, men oavsett är Jojo Moyes bra på att beskriva karktärer och platser. Hon vet också hur hon fångar läsaren och frambringar känslor, vilket säkert också är därför hon lyckats så bra och när jag tänker efter så handlar ju böckerna om “Lou” som också blev film om en enkel tjej som fångar en rik kille. Kanske de flesta tycker om sådana historier? Berättelser som man kan drömma sig bort i, som inte är krassa som verkligheten ibland kan vara.

Nej, det är dags att fortsätta med några andra saker. Imorgon ska jag till skolan. Vi har studiedagar den här veckan och nästa innan eleverna börjar. Det blir nog bra att vara tillbaka. Omställningen från sommar till höst är alltid lite speciell, men det känns ofta bra efter bara några dagar. Jag får ju jobba med det jag tycker om och det är en ynnest.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Glöm inte att anmäla dig till höstens yoga!

Leave a Reply

Your email address will not be published.