Snö!

391 720 admin
  • 0

Tänk att det kom snö igen! Det hade jag egentligen gärna varit utan, men barnen är glada att det är vitt på marken idag. Helgen har varit väldigt trevlig, men idag känner jag mig lite trött. Barnen kunde inte sova igår, vilket resulterade i att jag sov dåligt också, men det är bara att gilla läget.

I lördags var vi och hälsade på några kompisar i Stenungsund och det var roligt. Vi passade också på att träffa mina föräldrar igen, eftersom de bor i närheten. Det är skönt att komma bort ibland på helgerna för annars blir det ofta att man fastnar i allt praktiskt som måste göras. Det finns på något sätt alltid ett eller annat att ta sig för.

Igår hade vi möte med den bokklubb jag är med i.  Vi träffas ungefär en gång i månaden och diskuterar en bok som vi läst, men vi pratar också om mycket annat. Vi har alltid väldigt roligt och trevligt och jag ser redan fram emot nästa gång vi skall träffas.

Idag har jag fortsatt att jobba med föredraget jag skall hålla på Nösunds Havshotell, men jag har också utvecklat temat lite grand (låt yogan ge dig energi) och tittat lite närmare på några instruktioner för ett par asanas som jag skall undervisa idag.

Nu skall jag snart gå ut med min hund och sedan äta lunch. Därefter har jag bara en timmes arbete innan barnen kommer hem ifrån skolan. Måndagarna går alltid så fort. Jag har förstås också tre timmars yogaundervisning kvar i eftermiddag/kväll, som jag inte får glömma. De timmarna är ju också en del av min arbetsdag.

Ha en bra måndag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.