150 150 admin
  • 0

Det är redan söndag kväll och jag måste snart gå och lägga mig och rätta lite arbeten inför skolan imorgon. Det har varit en bra helg med en rolig fest igår och även tid för barnen och lite annat här hemma. Tyvärr känns det ändå som om tiden gick lite för fort och jag inte riktigt hann med det jag ville, men så är det ofta och det är inget att göra åt.

Igår yogade jag igenom mitt program igen och först kändes det lite trögt att komma igång. Det är så på mornarna ibland när jag inte riktigt har energin, men efter ungefär en halvtimme gick det mycket bättre. Jag tycker att min yoga har fördjupats lite sedan jag gör mina egna program (som jag redan skrivit om förut). Igår hann jag också att titta igenom ett program med Marc Holzman från yogaglo, som jag blev mycket inspirerad av och skall försöka att delvis använda mig av i nästa vecka med mina elever. Det skall bli spännande!

Idag var jag ute och delade ut lite information om yogan på morgonen. Det finns fortfarande plats i grupperna och jag skulle vilja ha lite fler anmälda, så att klasserna blir något mer dynamiska. Jag funderar också på att annonsera i vår lokaltidning för att nå ut till fler.

Nej, nu är det dags att sluta!

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.