admin
  • 0

Nu har det redan hunnit bli sen eftermiddag. Tiden går alltid så fort på fredagar när jag jobbar med yogan. Det är mycket som skall göras inför nästa termin. Jag har ändrat lite i kurstiderna, skrivit ut informationslappar som jag skall hänga upp i butikerna runt omkring, jobbat med en broschyr som jag skall dela ut i området, funderat vidare på vissa planer inför hösten (det gäller att ha framförhållning!) samt gått igenom material som jag måste läsa. Det har i alla fall varit en produktiv dag och jag får vara nöjd!

Jag började dagen med ett yogapass som var skönt, men jag kände mig ganska trött efteråt. Efter en lite för liten frukost fyllde jag på med en grön smoothie, som idag blev stark för magen. Jag hade inte så många ingredienser hemma, så jag blandade bara grönkål, äpplejuice, ingefära och acai-pulver. Det kändes dock att den gav mig energi och det var bra, för det behövde jag!

Nu skall det bli skönt att ta lite helg, även om jag har mycket att jobba med både för min yoga och för skolan, men jag skall också ta tid att koppla av och vara med familjen.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.