Ännu en solig dag i Göteborg

683 1024 admin
  • 0

Det är härligt att solen skiner idag med. Önskar bara att jag kunde vara ute lite mer. I morse hade jag mitt sista yogapass för veckan och för en stund sedan skickade jag ut mitt nyhetsbrev för maj. Nu skall jag snart ta helg, men först skall jag fundera lite kring planeringen för nästa vecka. Alla barngrupper (förutom den på måndagar) slutar då. Ja, det är inte lång tid kvar på terminen över huvud taget nu. De vuxna slutar om två veckor (förutom måndagsgrupperna), som fortsätter en vecka till. Därefter väntar sommaren, som är planeringstid för mig. Jag såg precis att Kino kommer att ha en workshop i Köpenhamn i september och jag skulle verkligen vilja vara med. Jag skall gå igenom hösten under helgen och se om jag kan få ihop det.

I sommar kommer det också att bli en hel del revideringsarbete för mig för mina två böcker som skall tryckas under hösten. Jag hoppas också att ha tid att börja skriva på min nästa roman. När jag var borta på resan fick jag en hel del idéer som jag vill skriva ned innan jag glömmer av dem. Att resa är verkligen bra för kreativiteten. När jag är borta från min vanliga miljö, så kommer idéerna mycket mer frekvent.

I morse gjorde jag min dagliga övning från Miracles Now. Dagens affirmation är: “Jag är beredd att se det här på ett annat sätt. Jag är beredd att se kärlek.” Som jag redan nämnde kort igår, så menar Gabrielle Bernstein (och väldigt många andra med henne) att hela livet handlar om perception, nämligen hur man ser  på något och inte om vad man ser. Om vi hela tiden kritiserar det vi gör och uppmärksammar felen och bristerna, blir vi automatiskt på dåligt humör och här tror jag att den inre dialogen spelar en superstor roll. För mig har det varit banbrytande att lyssna på min inre dialog och att försöka ändra riktning på den när den är negativ och nedsättande (mot mig själv).

Nu är det snart tid för mig att gå och hämta barnen. Skall fortsätta att jobba lite ikväll, eftersom denna dag inte varit riktigt så effektiv som jag planerade.

P.S. Om ni vill läsa nyhetsbrevet finns det här: http://mailchi.mp/3a598a8922bd/nyhetsbrev-maj-yoga-med-johanna

Ha en fin fredag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.