Ny vecka, yogaförberedelser och mycket löpning

576 1024 admin
  • 0

Det är en ny arbetsvecka. Jag hade planerat att skriva under helgen, men tiden gick för fort och jag hann inte. Hoppas i alla fall att ni hade det bra! För mig var det skönt att bara vara hemma och fixa och ordna upp lite här. Nu är jag i fas efter resan och inne i mina rutiner igen och det känns skönt. Fast jag måste erkänna att jag saknar livet på fartyget och tiden i Florida också. Det är intressant hur man ibland har svårt att riktigt uppskatta något förrän efteråt. Det är som om det krävs en viss tid för att något skall sjunka in och befästas. I alla fall är min saknad inte svår utan handlar egentligen om en tacksamhet att ha fått vara borta med barnen och mina föräldrar. Att ha fått uppleva saker tillsammans och att ha det bevarat i hjärtat. Jag har rest mycket. Sett många delar av världen och inte alltid uppskattat det särskilt mycket utan nästan tagit det för givet, men nu känns det annorlunda. Ja, man får väl ett lite annorlunda perspektiv när man inte är tonåring längre ;-).

Idag har jag planerat denna veckas barnyoga, som slutar (alla grupper förutom måndagsgruppen). Jag har också börjat fundera lite kring nästa veckas sekvens. Jag har inte bestämt vad jag vill ha för asanas i fokus, men det kan hända att det blir en “allround-sekvens” eftersom det är sista veckan (alla grupper förutom måndagsgrupperna). Jag har lite mer tid att fundera på det, så vi får se hur det blir.

Annars är det mycket fokus på löpningen för mig just nu. Jag har kommer dra ned lite grand på yogan de kommande två veckorna fram till Göteborgsvarvet. Naturligtvis kommer jag att yoga, men det kommer att bli fler kortare sekvenser istället för de långa. Jag vill verkligen vara i så god form som möjligt nästnästa lördag. För att hålla mig runt den tid jag satt upp som mål måste jag hålla uppe min form. I går sprang jag 17 km och hade ett snitt på 5.14/km. Det är bra för mig och jag skulle bli jätteglad om jag kunde hålla det på varvet, men för att nå min målsättning måste jag ligga under 5:00/km och det kommer att bli tufft… Vi får se hur det går.

Nu skall jag börja förbereda yogan för i eftermiddag och göra mitt arbetsschema för morgondagen.

Ha en fin måndag!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.