Argeles-sur-mer

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är det kväll och vi har precis ätit middag och snart ska jag gå och duscha av mig saltvattnet från alla bad idag. Det har varit en härlig dag vid stranden i grannbyn som heter Argeles-sur-mer. Stranden där var lite större och bredare och sanden var lite finare än igår när vi var här i vår by.

Jag låg nästan hela dagen i skuggan under ett parasoll och det var väldigt avslappnande. Vattnet var behagligt varmt (23 grader), så det blev flera dopp under dagen.

På vägen hem från stranden åkte vi till en mataffär för att handla. Den här gången blev det Hyper Intermarché. Det var en otroligt stor affär med ett enormt utbud. Jag gillar verkligen att gå i mataffärer i andra länder för det ger en bild av kulturen och människorna som bor där. Både kött- och fiskavdelningarna var jättestora och det var också intressant att titta på alla olika bakverk och vilka frukter och grönsaker de hade i sitt sortiment.

När vi kom hem lagade vi en lättare middag och sedan har vi bara tagit det lugnt. Vi är alla lite trötta tror jag. Värmen och baden tar på krafterna 😊.

Vi har bestämt oss för att åka härifrån lite tidigare än vi planerat. Det har att göra med att vår nästa resa skulle ta över tio timmar och jag kände att det blev lite för långt. Vi hade helt klart fixat det, men nu har vi bestämt oss för att sova en natt på vägen i Grenoble. På det sättet kan vi vara här fram till eftermiddagen och sedan köra halva sträckan på kvällen, sova en natt och sedan köra vidare på förmiddagen och komma fram tidigare till Comosjön. Jag tror att det blir en bra lösning. Visserligen får vi nu betala för en extra natt, men vi hittade ett enklare hotell som inte var så dyrt.

Nu ska jag snart sova, men först ska jag lyssna lite på en ljudbok. Jag har nästan lyssnat färdigt på: “Låt mig berätta allt” av Caroline Säfstrand. Det är en mysig feel-good-roman, som utspelar sig på Ven.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.