På stranden i Banyuls-sur-mer

472 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag är tyvärr efter en dag igen, men skriver några rader om gårdagen. På morgonen sprang jag som vanligt. Det är alltid speciellt första gången jag springer på ett nytt ställe. Jag tittade på Google maps och såg ganska snabbt att det inte fanns någon jättebra runda. Det går väldigt mycket upp och ned här och vägarna är relativt smala, så jag bestämde mig för att springa ned till byn och springa fram och tillbaka på strandpromenaden. Inte så kul, men bättre än inget😊.

Tyvärr känns det väldigt tufft att springa i värmen. Jag har inte alls samma energi som jag brukar, men det är bara att gilla läget.

Efter min löprunda och frukosten promenade vi ned till stranden. Det var en trevlig liten strand, men inte lika fin som i Biarritz.

Jag gjorde min yoga i sanden den här dagen, men det var på gränsen att jag orkade eftersom det var så varmt. Trots det var det härligtt efteråt. Jag tog ett dopp i havet och kylde av mig, så kändes det bättre.

På kvällen när vi ätit middag tog vi en tur till staden och tittade på folk. Det är inte många turister här och könns nästan lite sömnigt. Det är som om det en gång varit sprudlande och levande, men nu är lite i dvala. Kanske beror det på att det inte är högsäsong ännu. För mig är det ingen nackdel. Jag gillar att det är lugnt.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.