Biarritz-Toulouse-Banyuls-sur-Mer

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är egentligen tisdag, men jag ska skriva några rader om gårdagen innan jag skriver om idag. Igår gick jag upp extra tidigt för vi skulle ju lämna Biarritz. Eftersom det var mörkt (solen går ju upp mycket senare här), så yogade jag inomhus och sedan sprang jag. Det kändes riktigt vemodigt att springa min runda för sista gången. Biarritz har verkligen fått en plats i mitt hjärta.

Efter att ha ätit frukost och städat lägenheten gav vi oss iväg ungefär vid niotiden. Vi körde fram till Toulouse, där vi tog en paus. Toulouse var en mysig stad med många små gränder och trevliga affärer och restauranger, men vi hann förstås inte se så mycket eftersom vi bara stannade ett par timmar.

På eftermiddagen körde jag och vi kom fram hit till Banyuls vid sjutiden. Då var jag verkligen jättetrött. Resedagarna tar på mina krafter, mer än de gjorde för några år sedan. Tyvärr fick jag ont i huvudet och var tvungen att gå och lägga mig efter middagen. Det var därför jag inte hann skriva igår.

Här kommer några foton från Toulouse.

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.