Stranden och Bayonne

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Hoppas att ni har en fin midsommar! Jag är på stranden här i Biarritz med barnen. Peter var tvungen att jobba idag, så han är kvar i lägenheten. Jag njuter av att vara ute och drt är härligt att höra vågorna slå mot stranden och att känna lukten av hav och salt i luften. Det är det som är semester för mig🌞🌴 och jag är väldigt tacksam att jag får uppleva det tillsammans med barnen.

Imorse låg vi vid poolen en stund och det var skönt också, men havet är härligare, speciellt här där det är så lite folk och vattnet känns så friskt.

Jag är verklogen förtjust i Biarritz och hade gärna stannat längre, men vi har i alla fall två dagar kvar och det är ju härligt.

I eftermiddag ska vi åka till Bayonne, som ligger bara en kort bit från Biarritz, där ska vi äta middag och promenera lite. Innan dess ska jag slappna av lite på stranden. Kag har precis lyssnat färdigt påmin ljudbok “Skogen där stjärnorna slocknar” av Kristin Harmel. Det är en berättelse om en kvinna som växer upp i en djup skog i Östeuropa innan och under andra världskriget och hur hon hjälper flera judiska personer att gömma sig där. I början var boken lite långsam, men mot slutet tog den sig och blev spännande och bra. Nu lyssnar jag på: “Låt mig berätta allt” av Caroline Säfstrand. Jag har bara lyssnat lite grann, men den verkar vara en mysig bok.

Nu ska jag ta mig ett dopp i havet

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.