Ny video och utflykt

1024 683 admin
  • 0

Hej!

Det är söndag och jag har precis packat de flesta sakerna för vår avresa imorgon. Vi åker vidare till Banyuls-sur-Mer på morgonen och även om det ska bli spännande, så känner jag mig också lite vemodig för jag tycker verkligen om Biarritz.

Det har varit molnigt och lite svalare idag, så på förmiddagen åkte vi till St. Jean de Luz. Vi hade ju planerat att åka dit igår kväll och gjorde det också, men när vi kom dit var det trafikkaos. Det fanns inte en enda parkering i hela staden, så vi fick vända och åka tillbaka mot Biarritz. Den här helgen är det en särskilt festival i St. Jean de Luz. Jag tror att den har någonting med Johannes döparen att göra eller midsommar. Hur som helst, igår kväll fick vi alltså åka tillbaka, men idag gjorde vi ett nytt försök och vi hittade till slut en parkering.

Inne i St. Jean de Luz var det full aktivitet. Nästan alla var klädda i svarta kläder med något rött. Jag tror att det är den baskiska traditionella klädseln. Det var också många restauranger öppna och människorna sjöng i kör på många platser. Intressant!

Vi var borta nästan hela dagen och när vi kom hem jobbade jag en del med yoga. Jag har lagt upp en ny video på min kanal. Den här gången blev det ett yinyogapass. Du kan titta på det här.

Annars har det inte hänt så mycket den här dagen. Det var bra att få gjort lite för yogan idag. Även om jag har semester är det ju ändå en del som behöver göras.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Fantastiskt god pizza till lunch

Leave a Reply

Your email address will not be published.