En dag vid poolen

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Idag sitter jag vid poolen och skriver. Barnen ville ta det lugnt och även om jag älskar havet så tyckte jag också att det var avslappnande att vara vid hotellet idag. Om en stund ska vi åka på en utflykt till Saint Jean de Luz som ligger en knapp halvtimme härifrån.

Vår utflykt till Bayonne igår kväll var trevlig. Först var vi en stund i ett shopping center och tittade i affärer och handlade mat och sedan åkte vi in till centrum. Staden var inte lika fin som Biarritz. Vi var i och för sig bara i stadskärnan och den låg vid en flod och inte vid havet, så kanske var det vackrare vid kusten. Hur som helst, vi promenerade runt en stund och tittade på folk och omgivningarna. Det var förvånande att det inte var mer människor i rörelse med tanke på att det var fredag, men kanske fanns det andra mer populära områden för att gå ut, som vi inte såg.

Imorse sprang jag igen. Det var mer liv och rörelse inne i byn idag. Vi den lilla stranden var det någon typ av simtävling och det var ännu fler som sprang än det varit de senaste dagarna.

När jag kom tillbaka till lägenheten gick jag upp på solterrassen och yogade. Jag var nästan lite snurrig av värmen, men det var ängå härligt att sträcka ut kroppen.

Nu ska jag alldeles strax gå upp till lägenheten och duscha och göra i ordning mig för vår utflykt.

Ha en fin eftermiddag och kväll!

Kramar❤️

Johanna

Min yoga i morse
Bayonne
Bayonne

Leave a Reply

Your email address will not be published.