En härlig dag på stranden och en promenad in till stan

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Jag sitter på sängen i vårt rum och skriver. Klockan är redan efter tio på kvällen och det börjar bli mörkt här. Det har varit en lugn och fin dag. I morse när vi vaknade regnade det ute, men som tur var blev det uppehåll ganska snart och jag gav mig ut och sprang. Mina springrundor på morgonen är så härliga. Jag tar det lugnt, stressar inte och tar mig tid att stanna för att ta foton och titta på vyerna. Efter löpningen yogade jag på balkongen igen och sedan åt vi frukost. Eftersom vädret var lite tråkigt stannade vi inne på förmiddagen och åt lunch hemma, men sedan promenerade vi till stranden och var där ett par timmar.

Stranden som ligger nära hotellet är väldigt fin och trevlig (som jag skrev om i förrgår). Det är skönt att slippa trängas med en massa folk och vattnet känns fräscht. Det är 21 grader, så inte särskilt kallt alls som jag trodde att det skulle vara.

Det var skönt att sitta på stranden och läsa och bara ta det lugnt. De senaste dagarna har vi varit igång hela tiden. Det har varit många timmars körning, en massa intryck i Paris och de andra platserna vi sett, så nu behöver vi ta igen oss lite. Barnen tyckte det var skönt också.

På eftermiddagen åt vi middag här hemma och sedan promenerade vi in till Biarritz centrum. Det var verkligen jättemysigt och jag är väldigt glad att vi åkte hit och jag ser fram emot att stanna ett par dagar till.

Nu ska jag snart sova. Jag är jättetrött efter att först ha tränat på morgonen och sedan gått nästan en mil nu på kvällen också. Det är dags för mig att gå och lägga mig och läsa en stund innan jag sover.

Ha en fin kväll!

Kramar ❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.