San Sebastian

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är onsdag och vi har haft en rolig, men intensiv dag igen. Efter att ha vilat igår, så bestämde vi oss för att att åka till San Sebastian i Spanien idag. Jag sprang på morgonen och det var, precis som igår, härligt. Jag sprang en bit bortanför fyren och vände sedan hemåt igen. Man kan springa vid vattnet nästan hela tiden förutom i början och en liten bit i slutet innan jag måste vända tillbaka. Det är ganska många som är ute och springer på morgonen här, men det är säkert fler vid högsäsong.

Efter löpningen yogade jag på balkongen. Tyvärr hade det regnat på natten, så det var ganska blött, men jag kunde ändå rulla ut min matta. Att yoga utomhus är något speciellt. Ibland tycker jag att det är svårt när jag undervisar för jag kan inte använda alla hjälpmedel som jag har i studion, men själva atmosfären ute är skön och något jag tycker om.

När vi hade ätit frukost och gjort i ordning oss åkte vi till San Sebastian. Vi stannade först vid ett köpcentrum en stund och jag handlade lite basklädesplagg på Primark och ett par hygienartiklar på ett apotek. Efteråt åkte vi in till själva centrum. Tyvärr var vädret lite ostadigt och det låg som en dimma över hela staden, så mitt intryck var inte riktigt lika positivt som det var när jag var där på konferens för 18 år sedan, fast staden är förstås väldigt vacker och stranden är jättefin. Vi promenerade runt en stund och sedan vände vi tillbaka mot Frankrike igen. Innan vi lämnade San Sebastian passade vi på att handla i en mataffär. Det är alltid kul att handla mat i olika länder. Min känsla var att det var billigare i Spanien än i Frankrike. Jag köpte t.ex. kombucha till ett väldigt bra pris och det var kul 😊.

Nu i kväll har jag inte hunnit så mycket mer än att laga mat och planera lite grann för morgondagen. Vi har inte riktigt bestämt vad vi ska göra imorgon. Vi får se hur vädret blir. Tyvärr verkar det bli en del oväder i natt, men resten av veckan ser ut att bli finare. Då ser jag fram emot att vara på stranden och upptäcka Biarritz lite mer.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.