En lugn dag i Biarritz och ny video

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Det har varit en lugn dag idag och jag har äntligen kommit ikapp med jobbet och annat praktiskt som jag inte orkat/hunnit göra de senaste dagarna.

I morse när vi vaknade var det molnigt, men ändå varmt. Vi har en liten balkong, men jag kunde ändå yoga där och det var skönt. Efteråt sprang jag med Peter, Isabella och Josefina. Det var roligt att tjejerna också följde med. Springrundan var jättefin. Det var underbart att springa utmed vattnet. Biarritz är verkligen en fin stad och jag är glad att vi ska stanna här en vecka. Det ska bli spännande att titta lite närmare på staden.

Efter träningen och frukosten åkte Peter och jag och handlade. Tyvärr fattas det ganska många saker här i lägenheten: bl.a. hushållspapper, disktrasa, sopborste/dammsugare, så vi fick åka och köpa lite utrustning och fylla på skafferiet och kylskåpet. Vi försöker att äta så mycket som möjligt här “hemma”. När man är en familj på fem personer blir det dyrt att gå på restaurang 😊.

På eftermiddagen var vi på stranden en stund. Stranden som ligger här bredvid vår lägenhet är jättefin och stor. En fördel med Frankrike jämfört med Italien är att stränderna är allmänna och generellt större. Jag har förstås inte varit i alla delar av Italien, men där vi har varit har det nästan alltid varit så att bara en liten del av stränderna är allmänna och resten tillhör hotell och man måste hyra solstolar.

Tyvärr började det regna efter det att vi varit på stranden en stund och vi fick gå tillbaka till lägenheten, men det gjorde inte så mycket för vi har en inomhuspool och även ett litet spa med bastu och bubbelpool, så vi njöt där en stund.

Nu ska jag snart gå och lägga mig. Tyvärr har jag lite ont i huvudet, men jag tror det beror på att det fortfarande är åska i luften. Det blir säkert bättre imorgon. Då har vi tänkt att vi ska åka till San Sebastian i Spanien. Där var Peter och jag för 18 år sedan och det ska bli roligt att komma tillbaka.

Ha en fin kväll!

Kramar

Johanna

P.S. Jag har också lagt upp ett nytt pass på Youtube, den här gången med fokus på rumpan/sätesmusklerna. Du kan titta på det här:

Leave a Reply

Your email address will not be published.