Framme i Biarritz

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är det sent, men vi är framme i Biarritz och det känns jätteskönt.

I morse när jag vakande sprang jag själv. Jag hade tänkt att ta samma runda, som jag tog med Peter igår, men så blev det inte för jag sprang fel. Jag hamnade i ett annat område, men det var helt okej också.

Vi lämnade lägenheten i Paris strax innan halv nio. Tyvärr var det väldigt långa köer ut ur Paris och även runt Bordeaux, men annars gick resan bra hit till Biarritz. Trots att allt flöt på relativt bra, så tog ändå sträckan tio timmar med pauser, så vi var rejält trötta när vi kom fram. Att sitta i bilen så länge tar på krafterna och jag var nog även ganska utmattad efter vår heldag i Paris igår och alla steg jag tog 😊.

När vi kom fram hit till vår lägenhet packade vi upp alla saker och gjorde middag. Efter det var jag helt slut och orkade inte göra någonting. Barnen och Peter tog en promenad till stranden, men jag ville stanna och göra mig lite hemmastadd. Jag hade egentligen trott att jag hade haft tid att lägga upp veckans video, men jag orkade inte det. Jag lovar att jag ska göra det imorgon.

Nu måste jag göra ett superkort yogapass och sedan ska jag sova.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.