Avtalen påskrivna och förberedelser för företagsyoga imorgon

576 1024 admin
  • 0

Det är eftermiddag och jag skall snart avsluta mitt arbete vid skrivbordet. Det är en speciell dag idag. Efter fem års skrivande och research för min fackbok, stora besvikelser och tårar när det inte funkade första gången, omarbetande av text och inställningen att aldrig ge upp har jag skrivit på avtalen för min fackbok och även min roman.  Kuverten ligger här på mitt skrivbord och snart kommer jag att lägga dem på postlådan. Jag är lite orolig och rädd, men jag hoppas att det här kommer att bli början på något nytt och spännande. En ny erfarenhet som jag kommer att lära mig mycket av. Det är också början på det som jag drömt om i nästan hela mitt liv. Att få skriva och faktiskt publicera det jag skrivit. Att få dela med mig av mina tankar kring hur man förbättrar sina studieresultat, men också att få ge ut min alldeles egna roman.

Min första dröm i livet var att bli författare. Jag kommer ihåg hur jag skrev och skrev när jag var liten och hur tankarna på det som nu förhoppningsvis blir min första roman har funnits hos mig nästan lika länge som jag skrivit på fackboken, men att det skönlitterära skrivandet fick stå tillbaka, eftersom jag inte trodde på mig själv. Nu har jag i alla fall tagit första steget och jag vet att inget är säkert, men jag ger det en chans och så får jag ser hur det går.

För att övergå till lite mer vardagliga ting, så har jag även jobbat med yogan idag. Imorgon skall jag ha ett företagsyogaevent och det skall bli väldigt roligt. Idag har jag förberett sekvensen jag kommer att undervisa och även gjort i ordning en handout med positionerna som jag kommer att ge till de som medverkar. Tänkte det kunde vara roligt att ha som ett minne. Efter företagseventet kör jag yoga som vanligt i yogastudion: nivå 1 mellan 18 och 19 och nivå 2 mellan 19 och 20.30.

Nu skall jag alldeles strax packa ihop mina grejer, sätta frimärken på mina viktiga kuvert och ge mig ut i det gråa majvädret mot nya äventyr!

Namaste,

Leave a Reply

Your email address will not be published.