Brist på energi i höstmörkret

admin
  • 0

Oj vad mörkt det är ute nu. Det märks att det verkligen är höst. Jag skrev ju för några dagar sedan att vädret inte påverkar mig så mycket, men kanske måste jag ta tillbaka det lite grand. Just nu känner jag mig lite trött och hängig och kanske beror det på bristen på solljus. Idag gick i alla fall min arbetskamrat och jag en promenad efter lunch och det kändes riktigt härligt. Det är bra att få lite frisk luft mitt på dagen, så blir man i alla fall lite piggare.

Idag skall jag försöka att komma i säng i tid och läsa lite mer än vanligt. Jag känner att jag behöver vila och hämta energi för morgondagens arbetsdag och yogapass. Den här veckan jobbar vi lite grand med bakåtböjningar. Det passar bra när man har dåligt med energi. Jag själv har alltid varit lite rädd för den här gruppen av rörelser i yogan. Man kan känna sig lite sårbar när man öppnar sig och lutar sig bakåt. Det är på något sätt lättare att fälla framåt. MEN det är viktigt att utmana sig själv och gå utanför sin bekvämlighetszon om man vill utvecklas och bli bättre, så jag kämpar på!

Idag är det tredje dagen på Deepak Chopras meditation challenge. Igår mediterade jag för sent och var alldeles för trött. Jag höll nästan på att somna sittande. Det gäller att hitta rätt tidpunkt, men det är inte alltid så lätt med allt som skall göras. Eftersom jag var så trött igår, skall jag göra det tidigare idag. Jag passar på att använda tiden när barnen tittar på “bolibompa”.

Namaste,

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.