Dagen efter…

485 1024 admin
  • 0

Hej!

Oj, vad trötta vi var igår (söndag). Även om varken Peter eller jag var “dagen efter” i ordens egentliga betydelse, så var vi utmattade efter alla förberedelser inför festen och också lite känslomässigt berörda efter konfirmationen. Det var därför skönt att springa upp till Delsjön och bada. Vattnet var kallare än förra gången jag var där, men det var fortfarande skönt. Igår eftermiddag lyssnade jag på en bok, där en av karaktärerna sa: “Man ångrar aldrig ett kallt bad” och jag kan bara hålla med 😊. Ett kallt bad är verkligen som balsam för själen!

Efter badet i Delsjön yogade jag här hemma och efter det ägnade jag nästan hela dagen åt att städa och röja här hemma. Vi städade upp det sista efter festen och la ihop partytältet, så nu är det väl förvarat i källaren. Efter det städade jag yogastudion noga och väl. Det tog sin tid. Jag tvättade också alla yogafiltar och la en ny duk på bordet.

På kvällen övningskörde jag med Isabella. Vi körde bara Delsjövägen fram till Munkebäckstorget och sedan ned mot Redbergsplatsen och Danskavägen hem, men det var en ganska bra runda med många svårigheter som var bra att öva på.

Efter övningskörningen var jag helt slut. Jag orkade inte göra något mer än att gå och lägga mig och läsa en stund.

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.