Jobbar i kapp och höstens första yogalektion

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Nu är jag äntligen på rätt dag. Det känns jätteskönt att ha jobbat i kapp allt som jag inte hann med i förra veckan på grund av konfirmationen. Klockan är nästan tio och jag måste snart gå och lägga mig. Imorgon ska jag till skolan på möte och måste också jobba med att förbereda mina lektioner, men jag tänker inte gå upp riktigt så tidigt som jag brukar i vanliga fall. Det blir klockan sex imorgon eftersom jag fortfarande inte riktigt är färdig med det jag ska göra här vid skrivbordet.

I morse sov jag lite längre, men sprang sedan med Buster. Efteråt jobbade jag med yogan och några andra saker här hemma. Jag hade ju planerat in att jag skulle ha en prova-på-lektion i studion klockan sex och behövde förbereda mig för den. Även om jag har varit yogalärare i 13 år, så känner jag mig ändå lite spänd inför mina lektioner. Framför allt när jag inte känner eleverna sedan innan. Hur som helst, klockan sex började lektionen och vi var sju stycken sammanlagt och det var jättetrevligt! Det känns roligt att vara igång med lektionerna igen!

Sedan jag kom upp från passet så har jag ätit middag, varit med familjen och skrivit ikapp här på bloggen. Nu är jag så trött att jag nästan ramlar av stolen, så det är dags för mig att hoppa i säng.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.