Ny flyer och lite nervös

576 1024 admin
  • 0

Hej,

Det är tisdag kväll och vi ska snart äta kvällsmat. Det har varit en lite konstig dag för mig. Imorse sprang jag och bestämde mig för att springa upp till Delsjön och ta ett dopp där. Jag tänkte på det jag skrev om här på bloggen, som jag läst i en bok: “Man ångrar aldrig ett bad” (och det gjorde jag inte heller 😊). Eftersom jag sprang upp till sjön och badade blev jag lite försenad i mitt schema, men det gjorde inte så mycket. Jag yogade och jobbade sedan här hemma fram till lunch. Efter lunchen skulle jag på en föreläsning för skolan. Jag var där i ganska god tid, men tyvärr blev allt inställt. Synd, men så kan det bli.

På eftermiddagen har jag jobbat här hemma. Jag har bland annat designat en ny flyer som jag ska ha i yogastudion och även dela ut. Den ser ut så här:

Jag känner mig lite halvt stressad och uppe i varv just nu. Det är alltid så i samband med att kurserna börjar. Jag vill så gärna fylla grupperna och få människor intresserade av yoga och att ta hand om sin hälsa och det är lite komiskt att jag själv blir stressad av det, men så är det helt enkelt. När man är egenföretagare hänger ju allt på en själv. Å ena sidan är det ganska skönt för det är ingen fråga om vem som är ansvarig, men å andra sidan blir det lite mycket ibland. Jag kan liksom inte släppa tankarna på yogan och de finns med mig hela tiden. Samtidigt behöver jag naturligtvis även fokusera på jobbet i skolan (och skrivandet och familjen och allt som ska göras hemma och alla andra tankar som snurrar i huvudet😊) och då kommer ibland känslan av “overload”. Det är i alla fall tur att jag har mina rutiner med träningen och yogan.

För att varva ner ska jag faktiskt sluta här och stänga datorn för dagen. Resten av tiden ikväll ska jag läsa, vara med familjen, övningsköra med Isabella och planera morgondagen.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.