Yinyogaklass

683 1024 admin
  • 0

Hej!

Det är snart dags för mig att gå ner till studion och undervisa kvällens prova-på-pass. Idag är det yinyoga som jag erbjuder. Det ska bli härligt. Jag känner mig alltid så skönt avslappnad efter de passen. Yinyogan är ett bra komplement till “vanlig” yoga och till annan träning, men tyvärr har jag inte prioriterat den under sommaren utan mest gjort mina vanliga pass. Förhoppningsvis kan jag komma in i en yinyogarutin nu i höst. Jag har det på min lista i alla fall.

Idag sprang jag tyvärr inte upp till sjön på morgonen. Det regnade ute och jag var dessutom lite stressad och behövde komma hem i tid. När jag kom hem gjorde jag min yoga och sedan planerade jag dagen. Jag har jobbat mycket med yogan: planerat yinyoga-passet för ikväll och strukturerat upp nästa veckas pass. Dessutom har jag svarat på en hel del mejl angående kurserna. Nu är måndagsgruppen klockan 18.00 tyvärr full, men i de andra grupperna finns det fortfarande plats. Det är lustigt att måndagsgruppen alltid är så populär. Jag tror det har varit så sedan jag började med att ha grupper då. I början hade jag bara två pass i veckan: på tisdagar och torsdagar.

På eftermiddagen var jag i skolan och lyssnade på ett föredrag om AI, något som skrämmer mig lite grann, men jag vet samtidigt att jag kan dra nytta av t.ex. Chattgpt. Jag måste sätta mig in i det lite mer de närmaste månaderna, eftersom det är något som påverkar mitt arbete som lärare mycket.

Nu måste jag snart göra i ordning mig för kvällens pass. Efteråt ska jag äta middag, umgås med familjen och läsa. Jag vill komma ifrån att jobba med datorn och titta på mobilen på kvällarna. Det är så lätt att man bara scrollar och slösar bort en massa tid vid skärmen. Jag vill hellre läsa och skriva, eftersom det är mer rogivande. Mitt mål är att stänga av telefonen en stund innan jag går och lägger mig. Än så länge har det gått så där, men jag ger inte upp.

Ha en fin kväll!

Kramar❤️

Johanna

Leave a Reply

Your email address will not be published.